P&B Interieurbouw bedrijven

De interieurbouwers én ontwerpers van P&B Interieur zijn specialisten. Ruimtekunstenaars die blijven nadenken over praktische oplossingen om zo die ene vrije centimeter óók nog te benutten. Vakidioten die niet alleen ruimte maar ook geld besparen door na te denken over seriematig oplossingen: halffabrikaat op maat! 

Stuk voor stuk ambitieuze teamspelers.  Samen met de afbouwers, schilders en architecten uit de Kwakman Groep werk zij dagelijks keihard werken aan de door ons beoogde kwaliteit van onze producten en creaties.

Maatwerk meubilair

P&B Interieurbouw maakt meubilair op maat voor talloze kantoren, winkels en horeca. Uniek en naadloos passend meubilair, vormgegeven en afgewerkt aan de hand van specifieke wensen eisen.

Compleet aanbod

De interieurbouwers van P&B leveren halffabrikaten, complete meubels, deuren, kasten, bureau’s, balies en complete (winkel)inrichtingen. Tevens dragen wij zorg voor ál het bijkomende afwerkende afbouwwerk.

Eigen productie

P&B ontwerpt, bouwt, levert en installeert alles zelf. Wij dragen zorg voor complete aflevering inclusief alle noodzakelijke werkzaamheden op het gebied van gas, licht en water.

Halffabrikaat op maat

P&B interieur levert maatwerk en zelfs in seriebouw! Oftewel halffabrikaat op maat. Hetzelfde ontwerp badmeubel in serie maar dan net even breder? Geen probleem. Een bijzondere modulaire koofconstructie maar in het gehele pand toepasbaar? Wij leveren het. In de afgelopen jaren hebben we talloze van deze halffabrikaat-op-maat innovaties ontwikkeld en veelvuldig toegepast.  

Gerealiseerde projecten

Meer projecten zien?

Meer over de Kwakman Groep

P&B Interieur is onderdeel van de Kwakman Groep; een collectief van een aantal elkaar aanvullende bedrijven en completerende specialisaties. Met de Kwakman Groep beschikt u zo over een breed scala aan specialisaties en vakmensen waaronder afbouwers, monteurs, schilders, interieurbouwers, ontwerpers, stylisten, tribunebouwers, acoustic designers, projectinrichters.